Kielo wrap dress

Jag ligger lite efter med blogginläggen mot den takt det har producerats plagg.

För några helger sedan var jag på maskeradfest hos en väninna i Blekinge och temat var Disney.

Ett bra tillfälle att få användning av tidigare sydda X-dress från Sewera Fashion!

Fast nu med lite andra accessoarer, så att säga. Inklusive inklistrade ögonbryn a la dragqueen (krävdes lite youtube-studier).

I present fick hon en Kielo Wrap dress sydd i en petrolfärgad viskostrikå från tyg.se. Jag var lite nervös att den skulle bli lite för stor på henne, trots att jag sydde den minsta storleken, men den satt riktigt bra!

Dessutom en lyckoträff att hennes klänning matchade hennes nya sovrum (hade ingen aning om färgvalet).

Jag fick göra ett moment på nya JUKI DX5 som tidigare orsakat mycket irritation på min Husqvarna Emerald. På Husqvarnan har jag varit tvungen att lyfta pressarfoten var och varannan centimeter för att foten puttar tyget framför sig, oavsett inställning på maskinen. JUKIn däremot, bara suger in tyget utan problem.

Älskar också den genomskinliga pressarfoten, där man har full överblick samt kan använda medarna som en guide till kantstickningar. Funkar inte filmen här, så finns den även på mitt Instagram, här:

https://www.instagram.com/p/BylVGAhIaFI/?igshid=e1h596nusy3v

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.