Mor-och-dotter- matchning

Symboliken kring dessa plagg är så stark på många sätt, och jag blir tillbakakastad till år 2012. Det var det år jag väntade vårt andra barn. Det skulle blivit 17 månader dem emellan.

Ultraljud och graviditet såg bra ut, men efter fullgången graviditet föddes vår son Isak mycket sjuk, med kritiskt tillstånd från start. Efter en sekund på mitt bröst drogs han ifrån mig och jag fick aldrig tillbaka honom. Det visade sig att han hade en ärftlig njursjukdom (ARPKD) och efter många operationer och ECMO, dog han 31 dagar gammal.

Från en rosaskimrande gravidbubbla med planering av pojkrum och inköp av dubbelvagn till begravning och sorg. Mattan sopades undan benen fullständigt.

I sorgearbetet hittade jag en Facebook grupp för föräldrar som förlorat sina barn. Jag tog mod till mig och träffade dem i verkliga livet. Jag minns mötet som väldigt fint och starkt. En grupp av människor som hade olika händelser i bagaget, men med en gemensam börda att vi förlorat våra älskade barn. Kallprat hoppades över och direkt in under skinnet. Där fanns Malin, som förlorat sin son Emil.

När jag fick tyget av Znok med Magnoliablommor, kände jag genast att jag skulle sy något fint till Malin och hennes dotter. Magnolia är Emils minnesblomma och hennes dotter har Magnolia som mellannamn, till minne av Emil.

Mönster: Autumn Peplum Spinoff med egenritad rygg och Dress with possibilities.

Tyg: Magnolia från Znok (sponsrat)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.