Nämen hej!

Väldigt länge sedan sist! Jag har haft lite tankar kring bloggen, om jag ska lägga ner den eller blåsa liv i den i en annan riktning.

Det lutade ganska länge åt att lägga ner den. Särskilt med tanke på att det varje månad kommer en räkning från webbhotellet för att få behålla den här domänen, men också för att jag inte har haft tid att uppdatera bloggen såsom jag skulle önskat. Jag har lagt all energi på Instagram istället.

Instagram är dock inte uppbyggt för text utan mer kring bilder, vilket gör det mer en plattform för färdiga alster. Jag har saknat lite att berätta kring skapandet och vägen till målet, men har inte haft tiden att göra blogginlägg. Istället har jag hoppat vidare på nästa plagg. En stor nackdel med Instagram är ju också att vad som helst kan hända där eftersom det är styrt av Mr Zuckerberg. På senare tid har jag haft dålig räckvidd och låg trafik från hashtags av oklar anledning. Jag börjar tröttna på det! Bloggen är min egen och fri från nyckfulla algoritmer, vilket känns lite som en frizon.

Det som kommer hända nu, är att jag till att börja med gör om min layout och lägger in en webbshop. Där ska man kunna lägga beställningar på lite olika mössor. På sikt kan det komma fler typer av plagg och jag har en del idéer om mönster till försäljning.

Blogginlägg kommer också göras på mer (för mig) utmanande alster, där processen i sig varit givande och lärorik. Jag har t ex plan på att sy jeans och en anorak-jacka nu närmaste månaderna (om jag hinner). Att börja sy underkläder är något som har varit superkul och jag kan tänka mig skriva om det också.

Bilder på färdiga plagg kommer I vanlig ordning finnas på Instagram.

Hej så länge!

Camilla

2 reaktioner på ”Nämen hej!”

  1. Det låter som vettiga tankar. Både vad gäller oberoendet, och att det är trevligt att läsa om dina tankar om processen.

    1. Oj, tur jag såg din kommentar! Sitter just nu och raderar 8000 spam-mail och det var nära jag raderade din. Stort tack för att du inte är ett spam och att du kommenterar. Iallafall en som läser, hehe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.